Puututko juuri sinä tiimistämme?

Testaa, voisitko olla elementissäsi meillä ja päästää sisäisen myyjäsi vauhtiin.
ALOITA
Jos kysyt ystävältäni, hän todennäköisesti kuvailisi minua sanalla…
Sisustaminen on mielestäni...
Hyvään keskusteluun tarvitaan...
Menestyn työssäni parhaiten kun…
Puhelimitse tehtävä myyntityö toimistolla...
Haluaisin työskennellä mieluiten...
Puututko juuri sinä tiimistämme?
Vastauksiesi perusteella arvomaailmasi ja tärkeysjärjestyksesi voisivat sopia erinomaisesti Apilanlehdessä työskentelyyn. Meihin tekee vaikutuksen motivaatio, intohimoinen asenne myyntityöhön, sekä pirteä ja selkeä ulosanti. Haluamme antaa myyjillemme kaiken tarvittavan tuloksen tekemistä varten.

Rento ja viihtyisä toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla. Olisitko sinä osa Apilanlehden huipputiimiä? Ota rohkeasti yhteyttä, hyvälle myyjälle löytyy aina tilaa.
Pohditko, että sopiiko myyjän työ sinulle vai ei?
Myyntialalla tehtäviä on monenlaista, ja siksi uuden työn aloittamista kannattaakin toki miettiä huolella etukäteen. Jos kuitenkin sytyt reilusta palkkauksesta ja onnistumisen tunteesta, haluat oppia uutta sekä arvostat työyhteisön tukea, Apilanlehti voisi tarjota sinulle raaka-aineet menestyksekkääseen myyjän työhön!

Rento ja viihtyistä toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla. Etsimme toimistollemme motivoituneita myyjiä kokoaikaiseen työhön. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä ja kerro meille, mikä tekisi juuri sinusta hyvän myyjän.
Ehkä joskus myöhemmin?
Vastaustesi perusteella työ Apilanlehdellä ei välttämättä ole sinulle se sopivin ainakaan juuri tällä hetkellä. Jos kuitenkin sytyt myyntityöstä, reilusta palkkauksesta ja onnistumisen tunteesta, haluat oppia uutta sekä arvostat työyhteisön tukea, Apilanlehti voisi tarjota sinulle raaka-aineet menestyksekkääseen myyjän työhön – jos ei juuri nyt, niin ehkä joskus myöhemmin?

Rento ja viihtyisä toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Malmilla. Etsimme toimistollemme motivoituneita myyjiä kokoaikaiseen työhön. Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä ja kerro meille, mikä tekisi juuri sinusta hyvän myyjän.