Mihin sinun tulisi matkustaa seuraavaksi?

Miljoonakaupungeista kalastajakyliin, ihmisvilinästä autiolle saarelle, aktiivilomista rusketusrajoihin ja monumenteista riippumattoon, palmujen alle - mihin sinun tulisi matkustaa seuraavaksi?

Testaa, mikä on sinun unelmakohteesi ja tilaa samalla ilmainen kielimatkaesite kotiin selailtavaksi - ehkä ensi kesä tuo tullessaan unelmiesi reissun!
Aloita
Ystäväni ja perheeni kuvailisivat minua sanoilla...
Kun saan uuden koulutehtävän...
Ystäväpiirini on...
Musiikkimakuni...
Kun joudun vaikeuksiin...
Sosiaalisen median käyttäytymiseni...
Tulevaisuuden haaveammattini on...
Huoneeni on...
Unelmieni vapaapäivä pitäisi sisällään...

Sähköpostiosoitteesi

Kirjoita alle sähköpostiosoitteesi saadaksesi selville juuri sinun luonteellesi ja temperamentillesi sopiva matkakohde.

*
Nimi ja postiosoite toimitusta varten:
Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Lue lisää tietosuojakäytännöistämme.
Vain USA:n lukemattomat mahdollisuudet voivat riittää sinulle!

Uskot, että kaikki on mahdollista ja voisit asenteellasi toimia minkä tahansa tuotteen mainoskasvona! Olet avoin, taidat small talkin salat ja saat helposti uusia ystäviä. Olet hyvin verkostoitunut ja tunnet tiukoissakin tilanteissa aina jonkun, joka voi auttaa. Vaikka tunnetkin kaikki kotikylälläsi, et välttämättä solmi kovin läheisiä ystävyyssuhteita ihan kaikkiin – murheesi jaat vain kaikista parhaimpien ystäviesi kanssa. Rakastat shoppailua ja huomion keskipisteenä olemista, instatilisi on täynnä ihania tilannekuvia värikkäästä elämästäsi. Sinulle on tärkeää se, että muut ihmiset saavat sinusta hyvän kuvan, haluat aina antaa parastasi ja säteillä. Luonteeltasi olet tarmokas ja yritteliäs, aina keksimässä uusia juttuja. Uskot siihen, että kova työ palkitaan ja asenteesi on aina aurinkoisen optimistinen. Tulet viihtymään loistavasti miljoonien mahdollisuuksien maassa, USA:ssa!

Spontaani ja tunteikas auringonpalvoja - Malta it is!

Olet letkeän asenteen omaava rentoutumisen mestari. ”Manana manana” tuntuu olevan mottosi, oli tilanne mikä hyvänsä. Carpe Diem-ihmisenä pysähdyt haistelemaan ruusuja polullasi ja tunnet auringon säteet ihollasi. Keskustelet tunteikkaasti sinulle tärkeistä asioista, jos joku saa sappesi kiehumaan tulee sinusta hetkellisesti Draamaqueen - mutta vain hetkellisesti – ilmaistuasi tunteesi olet taas oma iloinen itsesi. Tulet toimeen ihmisten kanssa ja haluat solmia syvällisiä ihmissuhteita. Luottamus on sinulle tärkeää ja jos joku pettää luottamuksesi, osaat olla hyvinkin pitkävihainen. Saatat jättää asioita joskus viime tinkaan, mutta paineen alla toimit sutjakkaasti. Nautit elämästä ja olet spontaani, liiallinen suunnittelu tai tähtien tavoittelu ei sovi sinulle. Elämä on tässä ja nyt ja siitä tulee ottaa kaikki irti. Tulet sopimaan joukkoon täydellisesti välimerellistä kulttuuria ja elämänmenoa huokuvalla Maltan saarella!

Olet kuin Japani - aina askeleen edellä muita!

Uit mielelläsi vastavirtaan ja tunnet joskus olosi hieman ulkopuoliseksi. Muiden popittaessa Bieberiä olit jo löytänyt 50 uutta bändiä, joita valtavirta ei tule koskaan tajuamaan. Olet ajan tasalla ja luotat uusimpaan teknologiaan, et pelkää joukosta erottumista ja uskallat kokeilla uusimpia juttuja. Sinulla on useita ystäviä ja tuttuvia eri puolilta maailmaa, moniin heistä tutustuit verkossa. Kohteliaisuus ja hyvät tavat ovat sinulle tärkeitä, kunnioitat perinteitä ja olet kiinnostunut historiasta. Omaat loogisen ajattelutavan, olet hyvä ratkomaan arvoituksia ja pelaat mielelläsi erilaisia pelejä. Tykkäät kokeilla maailmalta rantautuvia appeja ja somekanavia ja sinulla on taiteellisia profiileja niistä uusimmissa. Et pelkää haasteita, ja vaikka saatatkin välillä erottua joukosta, olet hyvin taitava sopeutumaan uusiin kulttuureihin ja tilanteisiin. Olet kuin luotu Japaniin!

It´s tea time baby - make UK your new home!

Olet kohteliaisuuden perikuva ja otat aina muut huomioon. Keskustelet mielelläsi säästä teekupposen äärellä hyvien ystäviesi kanssa. Kauhistelet nykyaikaa ja siteeraat sujuvasti Shakespearia, olet hillitty ja hallittu tilanteessa kuin tilanteessa. Olet luotettava ystävä, taitava keskustelija ja haluat kaikkien parasta. Olet kiinnostunut muodista ja sinulla on kauniin klassinen, huoliteltu tyyli. Sinulle on tärkeää, että muut arvostavat ja kunnioittavat sinua. Et ole maailman aktiivisin sosiaalisen median käyttäjä, sinulle laatu on määrää tärkeämpää. Harkitset asioita tarkasti ennen päätöksiin ryhtymistä, mutta päätöksen tehtyäsi suoritat tehtäväsi tarmokkaasti ja määrätietoisesti, et ikinä jättäisi asioita roikkumaan. Klassinen ja hienostunut Iso-Britannia kutsuu sinua!