1/7

Hoe sterk sta jij eigenlijk in je schoenen?

Ontdek of jij jezelf vol overtuiging laat zien en daarmee jouw plek echt inneemt, of nog niet (helemaal)..?
START
Stel je rijdt op een rotonde en houdt je keurig aan de toegestane snelheid. Dan komt er van rechts een taxi die er nog net even voor wil piepen. Wat doe je?
Op je werk worden de vakantieweken verdeeld. Jij wilt dit jaar graag naar een festival dat valt in de schoolvakantie. Maar ja, jij hebt geen kinderen, dus jij moet van je leidinggevende die weken werken. Net als vorig jaar en het jaar daarvoor…..
Je bestelt in een winkel een pondje gehakt (of gehackt ☺). Je ziet dat de slager er meer dan 25% bovenop doet. Wat doe je?
Je bent uitgenodigd bij de vergadering van een ander team. Ze willen graag iets over jouw aanpak weten. Waar ga je zitten?
Het is het eind van jouw werkdag, hoe voel je je?
Je wordt gebeld door een belangrijke klant, hij is totaal niet tevreden met een product en brengt dat niet bepaald vriendelijk. Wat doe je?
Je hebt een idee voor een nieuw(e) product of dienst. Wat doe je?
Jij laat jezelf krachtig zien
Je komt krachtig over en neemt alle ruimte die je krijgt. Of niet krijgt. Je doet wat er in je op komt en laat je niet van de wijs brengen door anderen of je eigen interne criticus. Je kunt goed je grenzen aangeven en neemt geen blad voor de mond. Je gaat meestal recht op je doel af en dat blijf je graag doen.

Wel ben je benieuwd hoe anderen dat ervaren en of je nog meer kunt bereiken door soms net wat anders te doen. Jouw invloed vergroten? Graag! Maar dan zonder trucjes of te slijmen natuurlijk, want daar ben je wars van.

Wil jij nog beter uit de verf komen maar wel helemaal jezelf blijven? Dan is de online training 'Beter uit de verf!' iets voor jou! Als dank voor het meedoen met deze quiz krijg je gratis toegang tot de eerste les. Meld je aan via deze link om je in te schrijven.
Je laat jezelf ...... zien
Jij vertrouwt op jezelf maar houdt ook graag rekening met anderen. Of je jezelf helemaal laat zien, hangt af van de omgeving. En de situatie. Je hoort regelmatig een stem in je hoofd die twijfels zaait, ook al ben je echt capabel. Ben ik wel goed genoeg? Gaat dat lukken?

Je vindt dat je best veel voor elkaar krijgt, maar zou soms wat meer gezien en gehoord willen worden. Maar dan wel zonder te schreeuwen of anderen weg te duwen.

Wil jij nog beter uit de verf komen maar wel helemaal jezelf blijven? Dan is de online training 'Beter uit de verf!' iets voor jou! Als dank voor het meedoen met deze quiz krijg je gratis toegang tot de eerste les. Meld je aan via deze link om je in te schrijven.
Je laat jezelf weinig zien
Je bent bescheiden van aard. Diep down weet je best dat je veel te bieden hebt, maar dat ga je echt niet van de daken schreeuwen. Je twijfelt vaak aan je ideeën en vindt het fijn als anderen je aanmoedigen en steunen.

Kritiek trek je je persoonlijk aan en maakt dat je nog harder gaat werken. Soms zou je willen dat anderen je wat meer ruimte geven om jezelf te laten zien en jouw grenzen respecteren. 

Wil jij beter uit de verf komen maar wel helemaal jezelf blijven? Dan is de online training 'Beter uit de verf!' iets voor jou! Als dank voor het meedoen met deze quiz krijg je gratis toegang tot de eerste les. Meld je aan via deze link om je in te schrijven.