Miben tudunk az Ön segítségére lenni?

Ebben az 1-2 perces kérdőívben az élet legfontosabb területeit vesszük végig a pénzügyei szemszögéből. Jelölje be azokat a válaszokat, amelyekről szeretne egy díjmentes tanácsadás keretében többet is megtudni!
Kezdés
A család védelme. A legfontosabb feladat. Váratlan helyzetek bármikor adódhatnak, melyek hatalmas károkat tudnak okozni. Ön hogy szeretne felkészülni egy-egy ilyen, előre kiszámíthatatlan eseményre?
Az egészségünk védelme. Ne a szerencsén és a kapcsolatokon múljon Ön és szerettei élete, egészsége. Legyen felkészült, és baj esetén a legprofibb segítséget, ellátást kapja, területi és anyagi korlátok nélkül.
A jövőről való gondoskodás. A pénzügyi tervezés valójában egy elemzés, egy pillanatfelvétel. A jelenben készül, a jövőbe mutat, és a múltra építkezik. Általa elérhetővé válnak olyan személyre szabott megoldások, amik garantálják a távolabbi célok elérését
Vagyontárgyaim védelme. Családi fészkünk megteremtése sokszor egy élet munkája. Egy menedék, ahová jó megérkezni, egy biztos hely, melyet megannyi szeretettel formáltunk. Otthonunk, nyaralónk, vagy akár autóink azonban számtalan módon károsulhatnak.
További lehetőségek.
E-mail
Telefonszám
Köszönjük, hogy kitöltötte kérdőívünket!
Tanácsadónk az Ön által megadott elérhetőségeken hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!