Τί τύπο επιδερμίδας έχετε?

Μάθετε τον τύπο της επιδερμίδας σας από την Apeiranthos natural skincare
Ξεκινήστε!
Πώς νιώθετε την επιδερμίδα σας μόλις ξυπνήσετε το πρωί?
Πώς είναι οι πόροι της επιδερμίδας σας?
Πώς νιώθετε την επιδερμίδα σας μετά τον καθαρισμό?
Πόσο συχνά νιώθετε ότι χρειάζεστε ενυδάτωση?
Μικτή
Η μικτή επιδερμίδα είναι ο πιο συν.ηθης τύπος επιδερμίδας. Λιπαρή, με εμφανείς πόρους σε μέτωπο, μύτη και πιγούνι αλλά ξηρή στα μάγουλα και στην περιοχή των ματιών. Να θυμάστε να ενυδατώνεστε πίνοντας αρκετό νερό και να χρησιμοποιείτε απαλά καθαριστικά χωρίς αρώματα και αλκοόλ.
Ευαίσθητη
Η ευαίσθητη επιδερμίδα είναι σιχνά λεπτή και εύθραυστη. Ερεθίζεται εύκολα και παρουσιάζει συχνά εξάρσεις. Αντιδράει σε εξωτερικούς παράγοντες όπως το στρες και την περιβαλλοντική μόλυνση πιο συχνά από τους άλλους τύπους επιδερμίδας. Χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα.
Κανονική
Η κανονική επιδερμίδα δεν είναι ούτε ξηρή ούτε λιπαρή. Το πρόσωπο έχει λεπτούς πόρους και όψη υγείας. Για να δαιτηρηθεί χρειάζεται καθημερινά ενυδάτωση και την απαραίτητη ρουτίνα ομορφιάς, παρ'όλο που μικρά "λάθη" φαίνεται να μην την επηρεάζουν.
Λιπαρή
Η λιπαρή επιδερμίδα έχει μεγάλους εμφανείς και ενίοτε φραγμένους πόρους ενώ γυαλίζει. Υπάρχουν συνήθως μαύρα στίγματα και διάφορες ατέλειες. Είναι σημαντικό να μη χρησιμοποιούνται σκληρά προϊόντα καθαρισμού καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε αύξηση της λιπαρότητας.
Ξηρή
Η ξηρή επιδερμίδα έχει σχεδόν αόρατους πόρους, θαμπή όψη και ορατές λεπτές γραμμές. Συχνά τη νιώθουμε αφυδατωμένη και επομένως λιγότερο ελαστική. Προϊόντα περοποίησης με φυσικά έλαια μπορούν να αποδειχθούν εξαιρετικά ωφέλιμα.